Despre Compania noastră

Orice eveniment în viața noastră poate fi transformat în sărbătoare. O particularitate deosebită a fiecărui eveniment, indiscutabil, poate fi oferită de șoul de focuri, prin utilizarea efectelor pirotehnice. Anume cu produse de acest gen, își propune să Vă asigure compania noastră.

Compania poloneză Maxsem activează în domeniul importării produselor pirotehnice cu destinație casnică pentru țările CSI și Statele Membre ale UE. La etapa inițială, vânzările de bază se efectuau în interiorul UE. Însă, în anul 2008 a fost primită o decizie despre schimbarea strategiei, în rezultatul căreia a fost schimbat vectorul activității companiei și accentele în vânzări au fost orientate spre Este, în țările fostei URSS. Calitatea Europeană a artificiilor în corelație cu un preț accesibil, logistică profesionistă și deservirea competentă a clienților, a permis companiei Maxsem să devină un actor vizibil al domeniului dat  în Europa de Est. Astăzi compania este prezentă oficial în Polonia, Lituania, Letonia, Moldova, Ukraina, Rusia și Belorusia.

Pe piața Republicii Moldova ne aflăm deja de 3 ani. În acest răstimp, compania a reușit să obțină succese determinate. Cu ceva timp în urmă, despre noi nici nu se auzea, iar la etapa actuală – noi suntem recunoscuți, despre noi se vorbește și în sfârșit -  produsele noastre sunt procurate. Clienții noștri – persoane cu vârstă diferită, cu viziuni și poziții diverse de viață. Însă, toate aceste persoane doresc să-și facă viața mai  frapantă, mai sclipitoare și mai variată. Și noi suntem gata să-i ajutăm în acest proces.

Noi o sa Va dăm sfaturi referitor la alegerea instalărilor de focuri și prin urmare pentru a Vă oferi artificii originale. Fontane și rachete, candele romane și focuri Bengale, petarde și mortiere cu marca noastră comercială, vor crea o atmosferă remarcabilă a odihnei Dvs. Doriți să Vă convingeți de acest lucru? Adresați-vă la noi chiar acum!

sus